Rutusakki

Etelän talvehtijat

Tervetuloa Rutusakkiin

Rutusakki on SF-Caravan ry:n jäsenyhdistys nro: 077
Yhdistykseen kuuluu noin 780 jäsentä.

Ajatuksenmme on viettää kesät Suomessa järvien rannoilla ja kun puut pudottavat lehtensäsiirtyä etelään Välimeren tai Atlantin rannoille.

Rutusakilla on vuosittain kaksi yhteistä tapahtumaa kotipaikkakunnallaan Hartolassa. Toukokuussa kokoonnumme kevätpäiville sekä elkuussa kesäpäiville.

Tapahtumien yhteydessä järjestämme informaatioita ja keskustelemme etelän matkaiuun liittyvistä asioista. Näin mukana olleet voivat hyötyä matkalla ja perillä leirintäalueella asuesaan sekä erilisissa asioinneissa.
Rutusakin jäsenet ovat saanneet laivayhtiöiltä erikoisalennuksia matkailuajoneuvolle.

Rutusakista lisätietoa saat osallistumalla tapahtumiin sekä tutustumalla meihin osoitteessa www.rutusakki.fi ja http://rutusakki.blogspot.con/.
Julkaisemme vuosittain kolme jäsenkirjettä, ensimmäisen ennen toukokuun kevätpäiviä, seuraavan ennen elokuun kesäpäiviä ja kolmannen elokuun tapaamisen jälkeen.


Jos jo olet SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen jäsen, voit liittyä myös Rutusakki Ry:n jäseneksi tai vaihtaa nykyisen yhdistyksesi osoitteessa https://www.karavaanarit.fi/jasenyys/muutokset jäsenyyteen/.

Rutusakin jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 9 € ja rinnakkaisjäseneltä 3 €.

SF-Caravan Rutusakki ry / kopla

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvon käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö, joka valvoo matkailuajoneuvon käyttäjien etuja ja edistää heidän yhteisiä pyrkimyksiään.
Leirintämatkailun kehittämiseksi liitto edistää kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksia ja edistää liikenne- ja leirintäturvallisuutta sekä ympäristönsuojelua.
Liitto työskentelee yhdessä viranomaisten, matkailuajoneuvojen valmistajien, maahantuojien, myyjien sekä matkailu- ja leirintäyrittäjien ja- yhteisöjen kanssa.

Joe et vielä ole SF-Caravan Ry:n jäsenyhdistyksen jäsen, voit liittyä jäseneksemme osoiitteessa https://liity.karavaanarit.fi.

Maksut 2022-2023
Uuden jäsenen liittymismaksu on 48 euroa, johon sisältyy uuden jäsenen ensimmäisen vuoden liiton jäsenmaksu, tarramaksu ja kirjaamismaksu.

HUOM. Kohtaan jäsenyhdistys valitse 077 Rutusakki.
Rutusakin yhdistyksen jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 9 euroa ja rinnakkaisjäseneltä 3 euroa.

Tervetuloa joukkoomme.